Boek
Nederlands

Nooit alleen : waarom zorgen voor een ander zorgen voor jezelf is

Rick De Leeuw (auteur)

Nooit alleen : waarom zorgen voor een ander zorgen voor jezelf is

Vlaanderen telt tienduizenden vrijwilligers. Gedreven, liefdevol en onbezoldigd zorgen zij met hun dagelijkse inzet ervoor dat onze samenleving niet uiteenvalt. In dit boek gaat de auteur in gesprek met betrokkenen en met enkele experten, op zoek naar de diepere drijfveren achter deze onbaatzuchtige medemenselijkheid.


In de zes jaar dat Rick de Leeuw voorzitter was van Het Ventiel,

Extra onderwerp
De Morgen, Boeken
Titel
Nooit alleen : waarom zorgen voor een ander zorgen voor jezelf is
Auteur
Rick De Leeuw
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, © 2022
188 p. : ill.
ISBN
9789464018554 (paperback)

Over Rick De Leeuw

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ledeir

Rick de Leeuw (Haarlem, 10 november 1960) is een Nederlandse schrijver, dichter, zanger, presentator, acteur en muziekproducer.

Carrière

Muziek

De Leeuw is bekend geworden als zanger van de Tröckener Kecks. Hij heeft twintig jaar in deze groep gespeeld, tot en met 2001.

De Leeuw toerde vanaf februari 2004 met Jan Hautekiet aan de vleugel langs Vlaamse en Nederlandse theaters met een programma vol verhalen, gedichten en muziek. Van deze voorstelling verscheen in de zomer van 2004 een dvd, simpelweg Hautekiet & De Leeuw geheten.

In 2006 speelden Hautekiet en De Leeuw een lange reeks try-outs in Vlaanderen ter voorbereiding op hun tweede voorstelling, Het leven is nog nooit zo mooi geweest, die in het najaar van 2006 in première ging.

In 2007 gingen De Leeuw en Jan Hautekiet de studio in voor hun debuut-cd. Het resultaat, getitel…Lees verder op Wikipedia