Boek
Nederlands

Een oenbeest op het pompoenfeest

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)
+1
Een oenbeest op het pompoenfeest
×
Een oenbeest op het pompoenfeest Een oenbeest op het pompoenfeest
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar

De herfst is voorzichtig en even stil als een hazelworm het Biezebos binnen geslopen. Nog even en de bladeren beginnen te vallen. Hoog tijd dus voor het oogsten van de groenten uit de moestuin en het houden van de Herfstpluk. En natuurlijk ook voor het vieren van het Grote Pompoenfeest, met de altijd weer superspannende Pompoenbotenrace op de Biesbeek, de theatervoorstelling en het Pompoenenbal

Onderwerp
Herfst
Titel
Een oenbeest op het pompoenfeest
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Frieda Van Raevels
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
103 p. : ill.
ISBN
9789464018998 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Fruitpunchline

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties